Categorieën
Intervisie

Last minute intervisie!

Moet jij op de valreep nog je intervisiepunten van 2021 halen? Wij helpen je uit de brand! We hebben in december nog een paar plekken te vergeven dus schrijf je snel in want vol = vol!

Worstel jij met een ethisch dilemma in een dossier of in de omgang met je cliënt? Heb jij moeite met de grens bewaken tussen werk en privé welke terreinen anno 2021 steeds meer door elkaar heen lijken te lopen? Ervaar jij een gebrek aan feedback en een gemis van een aanspreekcultuur? Vraag jij je af hoe jij medewerkers aan je kantoor kunt blijven binden? Zoek je naar een goede vorm van acquisitie voor een volle(re) praktijk? Zou jij meer aan teamwerken willen doen en vraag jij je af hoe dat mogelijk is bij solistisch werken en een eilandjescultuur? Of heb jij een ander prangend dilemma? Stel je vraag aan vakgenoten en ga vol nieuwe inzichten en inspiratie weer naar huis!

Schrijf je in via info@mcinewlaw.com voor een van de volgende data:

  • dinsdag 7 december;
  • donderdag 16 december.

Kennismakingsprijs: €247,00 ex btw voor 4 uur intervisie (van 09.30u tot 14.30u) met certificaat van een Erkend Intervisiebegeleider Advocatuur incl. lunch op ons kantoor te Den Bosch.