Categorieën
Coaching Intervisie Training

Angst voor het voetstuk: gedachten zijn krachten!

Als advocaat medewerker ben je blij en dankbaar als een advocaat partner bereid is jou te introduceren bij een mooie cliënt. Als jonge advocaat zelf je praktijk from scratch opbouwen is niet eenvoudig; een kruiwagen is zeer welkom. Maar het kan ook angst inboezemen als je daar als topper wordt geïntroduceerd en op een voetstuk wordt geplaatst met als risico dat je daar flink vanaf kunt donderen… Grijpt de angst jou in zo’n situatie naar de keel?

Negatieve gedachtes over jezelf kunnen zich dan aan je opdringen. Jouw geest is jouw plek. Je kunt de gordijnen dicht doen en jouw plek donker maken of je kunt de ramen open zetten en het licht naar binnen laten stromen. Het is jouw keuze. Waar denk je over na? Over hoe ver je bent gekomen of over hoe ver je nog moet gaan? Over je kracht of over je zwakte? Over het beste wat kan gebeuren of over het ergste wat misschien nog komt? Schenk aandacht aan je gedachten. Want heel misschien zijn het je gedachten die je moet veranderen om geluk & succes te ervaren.

#coaching #intervisie #advocatuur