Over ons

MCI® New Law is een dochteronderneming van Mastercoaching International®.

Mastercoaching International® is een gespecialiseerd opleidingsinstituut en coachingsbureau en biedt gecertificeerde en branche erkende (beroeps-, bedrijfs- en business) coachopleidingen. Samen met onze gekwalificeerde MCI® coaches verzorgen wij coach-, verander- en verbetertrajecten in organisaties en maatwerkopdrachten voor professionals. Mastercoaching International® beschikt over meerdere labels.

Het label MCI® New Law biedt erkende opleidingen, training en maatwerk coach-, verander- en verbetertrajecten voor Legal Professionals en Legal Organisaties.

Angela van Buuren-Evers is als voormalig advocaat, onze specialist en drijvende kracht achter MCI® New Law. Zij is zelf ruim 11 jaar advocaat geweest voordat zij SilverLining Coaching oprichtte. Door haar eigen ervaringen als advocaat, kent zij precies de valkuilen en uitdagingen binnen de juridische wereld. Zij weet als geen ander hoe het voelt om het “even niet te weten”. Zij heeft een StiR-certificering behaald in 2019 als Coach voor Professionals en in 2021 met succes bij Mastercoaching International® een NOBCO-geaccrediteerde opleiding afgerond. Daarnaast is zij Erkend Intervisiebegeleider Advocatuur.

The greatest predictor of success is personal happiness

Angela van Buuren-Evers