Categorieën
Intervisie

Intervisie 2.0: accepteer wat je niet kan veranderen en verander wat je niet kunt accepteren

Moet jij je verplichte intervisiepunten dit jaar nog halen? Zie jij daar als een berg tegenop? Hoe zou het voor je zijn als we van de nood een deugd maken en we elke intervisiebijeenkomst voorzien van een thema dat jou aanspreekt en inspiratie geeft om méér uit je leven te halen?

MCI® New Law verzorgt zowel live als online intervisiebijeenkomsten (dit jaar nog op vrijdag 22 oktober, vrijdag 5 november, donderdag 11 november en dinsdag 7 december) begeleid door een erkend intervisiebegeleider advocatuur met elke sessie een centraal thema. Voel je vrij om ook zelf thema’s aan te dragen: wij ontvangen graag jullie input!

De thema’s die op de planning staan:

Life/Work Balance: word meester van je eigen werk en leven!

Grenzen stellen: hoe kan ik ‘nee’ zeggen zodat mijn ‘ja’ ook daadwerkelijk een ‘ja’ is?

Faalangst: hoe zorg ik ervoor dat ik niet blokkeer?

• Perfectionisme: hoe vind ik de juiste verhouding tussen “perfect werk” afleveren en declarabiliteit? Hoe zorg ik dat ik niet onnodig lang over (proces)stukken doe zodat mijn uren-/ omzetverhouding gezond blijft?

• Kantoorpolitiek en ellebogenwerk: hoe ga ik om met kantoorpolitiek en hoe kunnen we het tij keren van ellebogenwerk naar teamsucces?

Diversiteit en inclusie: hoe laten we iedereen in zijn of haar waarde en zorgen we dat iedereen zich gezien, gehoord en gewaardeerd voelt?

Schrijf je hier in voor één van onze intervisiebijeenkomsten.