Categorieën
Coaching Opleiding Training

Te klein voor het tafellaken en te groot voor het servet?

Valt jouw middelgrote kantoor ook net tussen wal en schip voor je gevoel? Te klein voor het tafellaken en te groot voor het servet? Bestaat er bijv. twijfel over wel of geen sectie mededingingsrecht? Enerzijds wil je een fullservice kantoor zijn, anderzijds moet er wel voldoende declarabel werk zijn (of gecreëerd kunnen worden) om daarvoor iemand aan te trekken. Dan toch maar gebruikmaken van de flexibele schil? Maar daar kleven ook nadelen aan. Ook lastig om bij een middelgroot kantoor iedereen met de neuzen dezelfde kant op te krijgen… maar je hebt wel weer meer backup bij uitval. Daarnaast bestaat kans op eilandjesvorming terwijl je zo graag van teamwerken een succes maakt.

Maar hoe krijg je de juiste spirit in je team? Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kies dan voor één van de teamcoachtrajecten van MCI New Law om de sfeer én productiviteit naar een hoger plan te tillen! Check onze website: www.mcinewlaw.com of mail naar info@mcinewlaw.com om te informeren naar de mogelijkheden voor jouw kantoor en/of om een vrijblijvend strategiegesprek in te plannen.