Categorieën
Coaching Intervisie Opleiding Training

Consultant of TEAMSUCCES Coach, wie kies jij om met je kantoor de stap naar voren te maken?

Veel advocatenkantoren staan op een kruispunt en overwegen een deskundige partij in te schakelen om een professionaliseringsslag te kunnen maken.

Voor veel mensen is de consultant, die vanuit zijn kennis en op basis van feiten en historie adviseert nog steeds de aangewezen partij bij ontwikkelingsstappen. Niks mis mee natuurlijk om te luisteren naar experts maar wat vaak wordt vergeten is dat ieder bedrijf of team unieke waardes en factoren heeft die ten grondslag liggen aan het succes van de organisatie, samenwerking en de diensten/producten. Deze succesfactoren zijn niet per se te vinden in statistieken en historische (markt)cijfers maar blijken bijvoorbeeld juist uit zaken als betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers en cliënten. En ook uit loyaliteit, openheid en bereidheid om elkaar te helpen voor het grote geheel. Deze componenten zijn in potentie zowel de succesfactoren van de organisatie als de reden waarom mensen werkgeluk ervaren in jouw team of organisatie. Met de TEAMSUCCES Methode worden deze succesfactoren naar boven gehaald; zij vormen de basis voor jouw groeistap of professionaliseringsslag.

Met deze succesfactoren kan de TEAMSUCCES Coach een maatwerk advies uitbrengen en een groeiplan maken dat is gebaseerd op de unieke en intrinsieke kracht en waardes van de organisatie. Daarna kun je samen kiezen voor de meest passende manier waarop het groeiplan wordt geïmplementeerd in de organisatie. De TEAMSUCCES Coach zorgt ook voor de begeleiding en borging van het gewenste resultaat.

Meer weten over wat de TEAMSUCCES Methode voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een online TEAMSUCCES gesprek via info@mcinewlaw.com aan. In 30 min. sparren over jouw organisatie en groeistappen.